Integritetspolicy

Med anledning av de ökade kraven på öppenhet i EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR), vill vi härmed förtydliga vår policy:

Vi värnar om våra kunders integritet. Vi delar UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER med oss av personuppgifter som finns lagrade i vår kunddatabas, annat än nödvändiga adressuppgifter till det fraktbolag som levererar din order. Vi säljer inga uppgifter och har överhuvudtaget inget samröre med en eventuell tredje part som skulle kunna komma över- samt sprida/sälja dessa uppgifter.

När du registrerar dig som kund hos oss, så lagrar vi  för- och efternamn, adress, telefonnummer och mejladress enligt de uppgifter du som kund lämnat till oss. Dessa uppgifter finns i en kundlista i vårt system.
Om du genomför ett köp utan att registrera dig som kund (Klarnas snabbkassa), så lagras samma uppgifter som ovan, men då i vårt fakturaregister som ligger i ovan nämnda system.
Vid bägge ovan nämnda situationer så godkänner du att vi sparar dessa uppgifter då du genomför ett köp hos oss.
Varför lagrar vi dessa uppgifter?

Uppgifterna behövs av flera olika anledningar, men bland annat så behövs de för att ett köp överhuvudtaget ska kunna genomföras i vårt system. Vidare så underlättar det även vid t ex en ev. reklamation, då vi snabbt kan leta reda på din order/dina ordrar och du ej behöver gå igenom din mejlkorg för att leta efter en faktura som avser ett köp du kanske genomfört flera år tidigare.
Du kan när som helst begära ut dina uppgifter, om du känner dig osäker på vilken information vi egentligen sparar kring dig som kund.
Om detta ej känns tillräckligt kan du när du så önskar, begära att vi raderar alla dina uppgifter ur vårt register. Notera dock att om du efter detta lägger en ny beställning, så lagras dina uppgifter på nytt hos oss.
I övrigt registreras dina uppgifter även hos Klarna, eftersom vi använder dem som betallösning i webbshopen. För information kring deras integritetspolicy, så får du surfa in på https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy och läsa vidare.